Σέρρες: Οστά και ρούχα βρέθηκαν κοντά στο τρακτέρ αγνοούμενου αγρότη

Σέρρες: Οστά και ρούχα βρέθηκαν κοντά στο τρακτέρ αγνοούμενου αγρότη
-Διαφήμιση-

Κρανίο, οστά και ρούχα, βρέθηκαν δύο περίπου χιλιόμετρα πιο μακριά, από το τρακτέρ και την πλατφόρμα του 86χρονου Θανάση Πολυχρονιάδη, που ανακαλύφθηκαν στις 18/12 σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Βέργης Σερρών.

Οι εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιούν δυνάμεις της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ με τέσσερις ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, οδηγήθηκαν στον εντοπισμό ρούχων, ενός ανθρώπινου κρανίου και άλλων οστών, σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε το τρακτέρ και η πλατφόρμα του Θανάση Πολυχρονιάδη από την Βέργη Σερρών, που αγνοούνταν από τα τέλη Οκτωβρίου.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δίχως να αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ για την υπόθεση έχει συγκεντρωθεί πλήθος στοιχείων ώστε να λυθεί τελικά το μυστήριο της εξαφάνισης.

Συγγενείς του 86χρονου έχουν κληθεί να αναγνωρίσουν εάν τα ρούχα που βρέθηκαν ανήκουν στον αγνοούμενο, ενώ τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά  εργαστήρια  της ΓΑΔΑ  όπου θα γίνει η εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του αγνοούμενου αγρότη.

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-