Η SIPCAM Ελλάς ανακοίνωσε επέκταση δραστηριοτήτων στην Agrothessaly 2019  

Η SIPCAM Ελλάς ανακοίνωσε επέκταση δραστηριοτήτων στην Agrothessaly 2019  

Η SIPCAM Ελλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημικών SIPCAM – OXON, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Agrothessaly 2019 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Λάρισα. Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεσης της χρονιάς, προσέλκυσε το ενδιαφέρον 55.000 επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι παραγωγοί αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγική αλυσίδα φορείς, ιδιωτικοί και δημόσιοι.    

Στο καλαίσθητο περίπτερό της, η SIPCAM πέρα από τα ήδη γνωστά προϊόντα της, παρουσίασε τη νέα σειρά φυτοπροστατευτικών και προϊόντων θρέψης. Πρόκειται για κωδικούς που πρόσφατα ενέταξε στο υπάρχον φάσμα των προσφερόμενων λύσεων, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά τους, από την DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της έκθεσης, ο κος Απόστολος Σαμούδης, γενικός διευθυντής της SIPCAM Ελλάς, αφού υπογράμμισε την ολοκληρωμένη κάλυψη που προσφέρουν στους βαμβακοπαραγωγούς τα προϊόντα της εταιρείας, αναφέρθηκε και στις νέες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ειδική θρέψη.

Στη συνέχεια, ο  κος Alberto Dezza, γενικός διευθυντής της SIPCAM-OXON, περιέγραψε τη διεθνή στρατηγική του Ομίλου στον τομέα αυτόν επισημαίνοντας ότι “…η θυγατρική του Ομίλου στην Ελλάδα, υλοποιεί πλέον τη διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, ολοκληρώνοντας μια σημαντική εξαγορά που τονώνει σημαντικά την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα προϊόντων ειδικής θρέψης”. 

Η εκδήλωση έκλεισε με την παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου Toyota Hilux, στον τυχερό που αναδείχθηκε με κλήρωση μεταξύ των 15.000 συμμετοχών του προωθητικού προγράμματος της SIPCAM Ελλάς, για το 2018.

Στην έκθεση έδωσε το παρών και ολόκληρη η επιστημονική ομάδα της SIPCAM Ελλάς, η οποία πρόσφατα ενίσχυσε το δυναμικό της με τέσσερις νέους γεωπόνους, που διαθέτουν αξιόλογη εμπειρία σε θέματα φυτοπροστασίας και ειδικής θρέψης.