Στον Αποστόλου με λίστα αιτημάτων o Mπούτας

Στον Αποστόλου με λίστα αιτημάτων o Mπούτας
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ραντεβού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου έχουν τo πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, με επικεφαλής το Βαγγέλη Μπούτα.

Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν γενικές συνελεύσεις στις κατά τόπους περιοχές ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις τους.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ήδη, οι αγρότες από το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν σε συνέλευση στις 8 το βράδυ για να αποφασίσουν από κοινού πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Να ανακόψουν την υλοποίηση των πολιτικών εκείνων, που οδηγούν σε αφανισμό του πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, διατυπώνοντας χαρακτηριστικά την εκτίμηση ότι «με τον ρυθμό που πάμε σε λίγα χρόνια ο μεγαλύτερος αριθμός των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα θα βρίσκονται στα αζήτητα», κάλεσε τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, με την ομιλία του εντός της ΔΕΘ, όπου διεξάγεται η 27η Agroticaμετά το συλλαλητήριο που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress