Ενημερωτική εκδήλωση για τα Σχέδια Βελτίωσης στην Άρτα

arta-ekdilosi-gaia-epicheirein
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το ΚΕΑ Άρτας με τη συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας – Φιλιππιάδας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου με κεντρικό θέμα την ενημέρωση των παραγωγών της περιοχής για τα επερχόμενα Σχέδια Βελτίωσης και τη δεύτερη πρόσκληση του μέτρου των Νέων Γεωργών για την Περιφέρεια της Ηπείρου.

Την εκδήλωση προλόγισε το στέλεχος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Βασίλης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος τόνισε τη συμβολή της εταιρείας στο αγροτικό γίγνεσθαι, δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες, στην Ευφυή Γεωργία και στις Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών.

-Διαφήμιση-

Στη συνέχεια η Γεωπόνος – Γεωργοοικονομολόγος του ΚΕΑ Άρτας, Βησσαρία Γείτονα ανέλυσε εκτενώς τα επερχόμενα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, αυτά των Νέων Γεωργών και των Σχεδίων Βελτίωσης. Με το πέρας των παρουσιάσεων υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση από τους παραγωγούς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, φανερώνοντας το ενδιαφέρον της τοπικής αγροτικής οικονομίας για τις σχετικές δραστηριότητες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Άρτας και Πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ (Αναπτυξιακή Αμβρακικού) Ντίνος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρτας – Φιλιππιάδας, Νίκος Γκίζας, καθώς επίσης και στελέχη της Διεύθυνσης Γεωργίας Άρτας.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki