Σχέδιο ανασυγκρότησης με όρους του μέλλοντος

Οι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας για την ύπαιθρο

Σχέδιο ανασυγκρότησης με όρους του μέλλοντος

Η επόμενη, «μεταμνημονιακή» ημέρα μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας, καθιστώντας επιτακτικότερη από ποτέ την ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα. Ανεξάρτητα από την άποψη του κάθε πολίτη για την έξοδο ή μη της χώρας από τα μνημόνια, είναι γεγονός ότι η 21η Αυγούστου σηματοδοτεί μια αλλαγή.

Στην «ΥΧ» πιστεύουμε ότι πρέπει να πορευθούμε με ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο στο οποίο πρέπει να προχωρήσουμε με συγκεκριμένες προτεραιότητες. Να μιλήσουμε με όρους του μέλλοντος, σήμερα. Οι αυτοσχεδιασμοί του παρελθόντος επέφεραν σημαντικές απώλειες στον αγροτικό τομέα και πρέπει να εγκαταλειφθούν οριστικά.

Η εφημερίδα μας απευθύνθηκε σε τρία άτομα με εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της αγροτικής πολιτικής, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων και διακρίνονται από τις καίριες και πρακτικές προτάσεις τους σχετικά με το ποιο πρέπει να είναι το περιεχόμενο αυτού του σχεδίου για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Κοινό στοιχείο των συνομιλητών μας είναι ότι δεν δεσμεύονται σήμερα από κάποια κυβερνητική θέση, γεγονός που καθιστά τη διατύπωση της άποψής τους πιο εύκολη.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην «ΥΧ» που κυκλοφορεί