Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου: Συγκέντρωσαν χρήματα για την αντιμετώπιση του COVID-19 για το Υπ. Υγείας οι συνεργάτες του ΟΚΑΑ ΑΕ

Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου: Συγκέντρωσαν χρήματα για την αντιμετώπιση του COVID-19 για το Υπ. Υγείας οι συνεργάτες του ΟΚΑΑ ΑΕ

Θέλοντας να συμβάλουν ενεργά στην περαιτέρω θωράκιση των υγειονομικών δομών της χώρας απέναντι στην πανδημία του COVID-19, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ) και οι συνεργάτες του στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου προχώρησαν σε συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου, της επιτυχούς αντιμετώπισης των υγειονομικών προκλήσεων απέναντι στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό, το οποίο εν συνεχεία και κατέθεσαν σε ειδικό λογαριασμό δωρεών για τον COVID-19 του Υπουργείου Υγείας.

Αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για τις πολλές όσο και επιτακτικές ανάγκες των δομών Υγείας της χώρας μας, όπως διαμορφώνονται σε καθημερινή βάση και σχετίζονται με την επιτυχή αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την διοίκηση του ΟΚΑΑ ΑΕ και τους επαγγελματίες της Ιχθυόσκαλας του Κερατσινίου, εκφράζοντας τις προσωπικές του ευχαριστίες για την αξιομνημόνευτη συνδρομή τους προς το κοινωνικό σύνολο και δη σε ώρες κοινωνικής ευθύνης και την διάθεση για προσφορά απέναντι στην Πολιτεία και τους πολίτες.