Συμμετοχή της TÜV AUSTRIA Hellas στην 29η Agrotica

Ο φορέας πιστοποίησης, TÜV AUSTRIA Hellas συμμετέχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 20 με 23 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία θα ενημερώσει στο περίπτερο της Hall 2 (Stand 2), παραγωγούς, παρασκευαστές, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της αλυσίδας των τροφίμων, για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του έργου “TheFSM” σχετικά με τις νέες δυνατότητες που προκύπτουν από την ψηφιοποίηση διαδικασιών που σχετίζονται με την πιστοποίηση της ασφάλεια των τροφίμων.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου , στις 11π.μ., στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ψηφιοποίηση της πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων “farm to fork”, μέσα από την πλατφόρμα “TheFSM”: The Food Safety Market. Συγκεκριμένα, θα γίνει εκτενής παρουσίαση των δράσεων και των στόχων του έργου, καθώς και των εφαρμογών (Apps) της ψηφιακής πλατφόρμας «TheFSM» και των τρόπων αξιοποίησης των σχετικών πληροφοριών με τον έλεγχο και πιστοποίηση της ασφάλειας τροφίμων παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το Πιλοτικό Πρόγραμμα της πλατφόρμας και τα μέχρις στιγμής αποτελέσματά του σε παραγωγούς και επιχειρήσεις τροφίμων στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παραγωγούς, επιχειρήσεις τροφίμων, εμπόρους, ερευνητές και φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και περαιτέρω στη διαδικασία πιστοποίησης της ασφάλειας τροφίμων. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ