Συνάντηση Λ. Κρέτσου με μέλη της αμερικανικής Ένωσης Motion Picture Association

Συνάντηση Λ. Κρέτσου με μέλη της αμερικανικής Ένωσης Motion Picture Association
-Διαφήμιση-

Δεξίωση προς τιμή του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, παρέθεσε την, Τετάρτη 22 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της στις Βρυξέλλες, η Motion Picture Association, η αμερικανική ένωση που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής του Χόλυγουντ.

Μέλη της Ένωσης είναι η Paramount Pictures, η Sony Pictures Entertainment, η 20th Century Fox, η Universal Studios, η Walt Disney Studios, η Warner Bros και το Netflix.

Ο Stan McCoy, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της Motion Picture Association για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, υποδέχθηκε τον Υφυπουργό, τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης και τον παρουσίασε στα μέλη της. Ο ίδιος εξήρε το ρόλο του Λευτέρη Κρέτσου σχετικά με τις προσπάθειές του για την ανάπτυξη της κινηματογραφικής και οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα Οπτικοακουστικά Μέσα.

Ο Υφυπουργός, αφού ευχαρίστησε τον Stan McCoy για την πρόσκληση και την υποδοχή, δεσμεύθηκε ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες για την περαιτέρω βελτίωση του οπτικοακουστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της δεξίωσης, ο Λευτέρης Κρέτσος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των εταιρειών που είναι μέλη της Ένωσης.

-Διαφήμιση-