Η KOUIMTZIS Group επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την δυναμική παρουσία της στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, προχώρησε σε συνεργασία με τον οίκο FELLA, της οικογένειας AGCO και συγκαταλέγεται πλέον στους επίσημους αντιπροσώπους της.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου «με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις διαθέσιμες επιλογές του Ομίλου μας στα μηχανήματα συγκομιδής, με μια καταξιωμένη κατασκευάστρια εταιρεία με εμπειρία που ξεπερνά τα 100 χρόνια.

Με την Fendt να παραμένει η ναυαρχίδα του Ομίλου, ευελπιστούμε πως με τη νέα αυτή συνεργασία παρέχουμε πλέον στους Έλληνες γεωργούς μια πληθώρα επιλογών, που καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτησή τους.

Η ιστορία της FELLA ξεκίνησε το 1918 μετά τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου η ζήτηση για γεωργικό εξοπλισμό απο τη μεταλλουργική βιομηχανία αυξήθηκε. Τότε ο Josef Hackl και ο Albert Lφffler ιδρύουν την εταιρεία με ένα σαφή στόχο: την προσφορά βέλτιστων λύσεων σε κάθε επαγγελματία αγρότη. Λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της συγκομιδής κτηνοτροφίας.

Από τις αρχές του 2011, η FELLA, έχει ενσωματωθεί πλήρως στην AGCO Corporation και είναι η Εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τον απαιτητικό τομέα των μηχανημάτων συγκομιδής, αντιπροσωπεύοντας μεγάλο μερίδιο της στρατηγικής ολόκληρου του ομίλου AGCO.

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα σε χορτοκοπτικές (13 διαγορετικά μοντέλα) και χορτοσυλλεκτικές (7 διαφορετικά μοντέλα) μηχανές και σε διασκορπιστές (4 διαφορετικά μοντέλα), η FELLA, βρίσκεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική θέση στην παγκόσμια αγορά και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη βιώσιμη ανάπτυξή της».