Πρεμιέρα για τη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ τη Δευτέρα 1/3 και ήδη 40.000 έχουν επισκεφθεί την online έκθεση

Πρεμιέρα για τη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ τη Δευτέρα 1/3 και ήδη 40.000 έχουν επισκεφθεί την online έκθεση

Η πρώτη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί online μεταξύ 1-5 Μαρτίου 2021, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και τις επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων.

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν αποστολή δειγμάτων στο χώρο τους, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας. Ήδη 40.000 επισκέπτες έχουν περιηγηθεί στην έκθεση την εβδομάδα 21-28 Φεβρουαρίου.

Η ψηφιακή έκθεση The DeliFair απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες τροφίμων και ποτών, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, ιδιοκτήτες καταστημάτων τροφίμων και ποτων που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Με μια απλή εγγραφή επισκέπτη θα μπορέσουν να συνομιλήσουν ζωντανά με τους παραγωγούς, να κλείσουν ραντεβού και να ζητήσουν δείγματα από τα προϊόντα τους. Οι ιδιώτες επισκέπτες, φίλοι της γαστρονομίας, θα μπορούν να περιηγηθούν στην online έκθεση και να δουν τα στοιχεία των παραγωγών και τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.