Θεσσαλονίκη: Εκστρατεία καθαρισμού αγροτεμαχίων ιδιοκτησίας της ξεκίνησε η ΕΥΑΘ Παγίων

Γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες άνοιξε η ΕΥΑΘ Παγίων προκειμένου να βάλει τάξη σε αγροτεμάχια ιδιοκτησίας της και να προβαίνει άμεσα σε ενέργειες καθαρισμού και περίφραξής τους, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η διαδικασία εγκαινιάστηκε στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης όπου κατόπιν αιτήματος των κατοίκων της περιοχής, οι υπηρεσίες της ΕΥΑΘ Παγίων προχώρησαν σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας της, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και 9 Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών. Απομακρύνθηκαν από σκουπίδια και μπάζα, μέχρι και φίδια που εντοπίστηκαν. Στον χώρο υπήρχε γεώτρηση της ΕΥΑΘ, που παραμένει ανενεργή τα τελευταία χρόνια.

Η ΕΥΑΘ Παγίων, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, αναλαμβάνει τη δέσμευση να προγραμματίσει την υλοποίηση εργασιών αποκατάστασης και σε άλλους χώρους της, όπου κρίνεται απαραίτητο, ζητά ωστόσο την κατανόηση των πολιτών «δεδομένου ότι δεν είναι εφικτό να γίνουν όλες αυτές οι εργασίες ταυτόχρονα».

Τα αιτήματά τους, οι πολίτες μπορούν να τα θέτουν τηλεφωνικά στο 2310 953600 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ