Θετική στον κορωνοϊό η Φ. Αραμπατζή μια ημέρα πριν εμβολιαστεί

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Φωτεινή Αραμπατζή, με αποτέλεσμα να μπει σε ..νέο κύκλο καραντίνας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η υφυπουργός  είχε, σύμφωνα με πληροφορίες επισκεφτεί τον πατέρα της, Θανάση που επίσης είχε νοσήσει από κορωνοϊό αλλά τα πρώτα rapid tests ήταν αρνητικά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έτσι, η κυρία Αραμπατζή συμμετείχε κανονικά σε συσκέψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό και άλλους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι- όσοι ήρθαν σε επαφή με την υφυπουργό στο υπουργείο- θα υποβληθούν σε τεστ και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες και αν χρειαστεί,τα …βήματα της καραντίνας.

Όπως η ίδια έγραψε στο προφίλ της στο facebook, ο κορωνοϊός «χτύπησε» μια ημέρα πριν εμβολιαστεί:

″Περίμενα με ανυπομονησία την αυριανή ημέρα καθώς το απόγευμα είχε έρθει η σειρά μου, να εμβολιαστώ…

Όμως, λογάριαζα χωρίς τον…κορωνοϊό, που με «επισκέφθηκε» στο παρά 5, παρά το ότι τηρούσα με σχολαστικότητα και αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Θετικό λοιπόν το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, στο οποίο υποβλήθηκα την Τρίτη 11 Μαΐου, κατά τα επαναλαμβανόμενα τεστ, που έκανα όλο αυτόν τον καιρό, προκειμένου να προφυλάξω τον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου, τους γύρω μου, την οικογένειά μου.

Την ίδια στιγμή το rapid test της Τρίτης ήταν αρνητικό, όπως και το σημερινό, στο οποίο επαναυποβλήθηκα αμέσως μετά την ενημέρωση που είχα. Περιμένω το αποτέλεσμα του σημερινού δεύτερου μοριακού.

Προς το παρόν δεν έχω συμπτώματα, παραμένω σπίτι μου ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο.

-Ενημερώθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τα τελευταία 24ωρα.

-Οι συνεργάτες στο γραφείο μου θα υποβληθούν αύριο σε τεστ και θα γίνει η σχετική απολύμανση του κτηρίου του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κλείνοντας θέλω να σας παρακαλέσω να εμβολιαστείτε όλοι!

«Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο εμβόλιο!» Όλοι μαζί πρέπει να χτίσουμε το τείχος ανοσίας για το δρόμο προς την #ελευθερία”.

Πηγή: protothema.gr