Τιμητική διάκριση στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ από την ΕΛΑΣ

Τιμητική διάκριση στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ από την ΕΛΑΣ

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ) Απόστολο Αποστολάκο, από μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας σε αναγνώριση της έμπρακτης προσφοράς και στήριξής των μελών της σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση, την περασμένη Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία διοίκησης του ΟΚΑΑ, μια σεμνή τελετή απονομής Τιμητικής Πλακέτας προς τον διευθύνοντα σύμβουλο, από μέρους του ταξίαρχου Κωνσταντίνου Κουτσιβίτη, διοικητή της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Αττικής και του αστυνομικού διευθυντή, Ιωάννη Τριαντάφυλλου, διοικητή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αττικής.

Αφορμή για την βράβευση αποτέλεσε η δωρεά από μέρους του οργανισμού, τον περασμένο Ιούνιο, συνολικά 77 σετ καινούριων ελαστικών για τις μηχανές των ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ Αττικής, εισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην ασφάλεια των αστυνομικών-αναβατών τους.

Όπως σημείωσε ο κ. Αποστολάκος : «Η βράβευση μας αντανακλά το σύνολο του δυναμικού και των επαγγελματιών του ΟΚΑΑ ΑΕ, καθώς αναγνωρίζουμε την σημαντική όσο και καθημερινή προσφορά τόσο της ‘Αμεσης Δράσης, όσο και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας στους χώρους που εργαζόμαστε, κινούμαστε και ζούμε, εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η προσφορά από μέρους μας μπορεί να εκληφθεί ως ένα ελάχιστο δείγμα έμπρακτης ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου οι άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειάς μας. Από την πλευρά του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι πως πάντοτε θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους, δρώντες ως αρωγοί στήριξης και ικανοποίησης των αναγκών τους. Πρόκειται για το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδοση των άριστων υπηρεσιών τους προς το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ