Το ypaithros.gr…κόλλησε στο 8ο Φεστιβάλ Μελιού (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Ραντεβού για 8η χρονιά έδωσαν οι διοργανωτές του «Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας» που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Στόχος του φεστιβάλ ήταν η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας πραγματοποιήθηκε «Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού», Μελισσοκομικό Συνέδριο με την συνεργασία των φορέων του κλάδου καθώς και μια σειρά από επιστημονικές ημερίδες.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν μελισσοκόμοι, μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας και επεξεργασίας κεριού κ.α. από όλα τα μέρη της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν μέλι και προϊόντα μέλισσας από την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα, την Κρήτη, την Ευρυτανία, την Θεσσαλία, την Ροδόπη, την Κάλυμνο, την Άνδρο, την Αμοργό, την Κέα, την Πάρο, την Αρκαδία, την Αιτωλοακαρνανία, την Ημαθία, την Πιερία κ.α.