Τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο η Σαντορίνη

Τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο η Σαντορίνη
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Σε τουριστικό προορισμό για δώδεκα μήνες το χρόνο μετατρέπεται η Σαντορίνη, καθώς, έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν οι καρποί των πρωτοβουλιών που ελήφθησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Σαντορίνης Μανόλης Καραμολέγκος, ο μήνας Οκτώβριος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ενώ η χρονιά έχει επιμηκυνθεί έως και τα μέσα Νοεμβρίου.

Οι πτήσεις, υπογραμμίζει, γίνονται κανονικά στην Σαντορίνη με μεγάλες πληρότητες, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Δεκέμβριο θα είναι ανοιχτά 140 ξενοδοχεία, ενδεικτικό της δυναμικής που έχει ο προορισμός στους ταξιδιώτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Μάλιστα επισημαίνει ότι τα παραπάνω δεν είναι τυχαία, καθώς οι επικοινωνιακές δράσεις προβολής του νησιού που εκκίνησαν δυναμικά το 2013 αποδίδουν καρπούς.

«Μάλιστα, μόνο τα κόστη διαμονής των δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο ανέρχονται σε 250.000 ευρώ» αναφέρει και καταλήγει: «Τώρα αποδίδουν όλες αυτές οι ενέργειες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-