Τριάντα ελληνικές εταιρείες στην έκθεση FOOD & LIFE

Τριάντα ελληνικές εταιρείες στην έκθεση FOOD & LIFE
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Δυναμική ήταν η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOOD & LIFE του Μονάχου, με 30 εταιρείες να δίνουν δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση.

Η τρίτη ομαδική συμμετοχή των Ελλήνων παραγωγών στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE, του Μονάχου, κρίνεται απόλυτα εποικοδομητική.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Στην ομαδική συμμετοχή έλαβε μέρος για δεύτερη φορά η Περιφέρεια Ηπείρου με 20 επιχειρήσεις και παραγωγούς από την περιοχή, καθώς και ακόμη 10 ελληνικές επιχειρήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τα εθνικά μας χρώματα εκπροσώπησαν οι εταιρείες: Αγγελακης Νικολαος, Αμαλθεια, Bioserres-Παπαδοπουλος Ιωαννης, Divinum, Δρακος Κοκκινος, Euphoria Secrets, Ευσταθιου Νικολετα, Κοντονασακης Χαραλαμπος, ΡΟΔΑΜΥ και ΡΟΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Επιπρόσθετα, στην έκθεση FOOD & LIFE, συμμετείχε ως ανεξάρτητος εκθέτης, η ελληνική εταιρεία CHLOE ellaias.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, στην FOOD & LIFE 2016, πήραν μέρος 287 εκθέτες από 11 χώρες και την επισκέφθηκαν πάνω από 135.500 επισκέπτες. Οι συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις, πέτυχαν σημαντικό αριθμό πωλήσεων των προϊόντων τους, ενώ μέρος αυτών πραγματοποίησε επαφές με γερμανικές εταιρίες και σύναψε εμπορικές συμφωνίες.

Την εθνική συμμετοχή διοργάνωσε η εταιρεία K.L.Ni. Promotion – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η έκθεση FOOD & LIFE, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο και έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας.

Nα σημειωθεί ότι η επόμενη FOOD & LIFE πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές