«Βόλτα στον Αττικό Αμπελώνα»: Έκθεση Κρασιών της ΕΝΟΑΑ

«Βόλτα στον Αττικό Αμπελώνα»: Έκθεση Κρασιών της ΕΝΟΑΑ
-Διαφήμιση-

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Έκθεση Κρασιών του Αττικού Αμπελώνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία στους ιδιαίτερους χώρους του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Πλήθος επαγγελματιών αλλά και οινόφιλων, επισκέφθηκαν την Έκθεση και δοκίμασαν τις νέες κυκλοφορίες και περισσότερες από 200 ετικέτες που ήταν διαθέσιμες από τα 24 οινοποιεία που συμμετείχαν.

Μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε και στα δύο σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με την Έκθεση.

Το σεμινάριο για τη Ρετσίνα Αττικής που παρουσίασε ο οινολόγος, βραβευμένος οινοχόος και wine expert Άρης Σκλαβενίτης, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό οινόφιλων και επαγγελματιών και ανέδειξε τις πολλαπλές εκφράσεις και τη δυναμική του ιδιαίτερου κρασιού που γεννήθηκε στην αρχαιότητα στην Αττική και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Το Cheese & Wine tasting του καθηγητή Αμπελουργίας Ευάγγελου Μπερή, καθοδήγησε τους συμμετέχοντες σε γευστικούς συνδυασμούς κρασιών του Αττικού Αμπελώνα με τυριά του γνωστού Τυροκομείου Κωσταρέλου.

Στο εστιατόριο Clap The Restaurant του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» εγκαινιάστηκε ειδικό μενού γευσιγνωσίας ταιριασμένο με ετικέτες του Αττικού Αμπελώνα, το οποίο θα είναι διαθέσιμο όλη την περίοδο των εορτών.

-Διαφήμιση-