Αρχική Επικαιρότητα

Μυλοπόταμος: Στον ανακριτή για τα χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης

κανναβη δεντρα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε χθες, η εισαγγελέας Λασιθίου, στους 4 συλληφθέντες για τα χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης που εντοπίστηκαν στην Ιεράπετρα Λασιθίου και στην περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Η σύλληψη των τεσσάρων ανδρών, ηλικίας 45, 52, 55 και 46 ετών, οι οποίοι θα απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, στον ανακριτή Λασιθίου, ήταν το αποτέλεσμα πολύμηνης αστυνομικής έρευνας που ολοκληρώθηκε προχθές με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Λασίθι και Ρέθυμνο.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας σε θερμοκήπιο ιδιοκτησίας του 45χρονου και του 52χρονου εντοπίστηκαν 2.627 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης.

Σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου σε αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του 52χρονου, βρέθηκαν 133 δενδρύλλια που είχαν ύψος έως 1,5 μέτρο και καλλιεργούνταν με την μέθοδο της υδροπονίας. Επιπλέον κατασχέθηκαν 21 κιλά και 861 γραμμάρια κάνναβη. Ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 πιστόλι, 20 πυροκροτητές και περισσότερα από 700 φυσίγγια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, στους χώρους που ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές οι 4 συλληφθέντες, το τελευταίο δίμηνο προέβαιναν από κοινού στην καλλιέργεια φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης, σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους.

πηγη: ERT

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές