Χρηματικά έπαθλα σε φοιτητές του Δημοκρίτειου από την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Τη χορήγηση τριών χρηματικών επάθλων, συνολικής αξίας χιλίων ευρώ (1000€) ,στους νικητές του επενδυτικού διαγωνισμού Stock Trading Simulation στο πλαίσιο του μαθήματος Χρηματοδοτική και Τραπεζική, ανακοίνωσαν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master In Business Administration – ΜΒΑ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., “ΒΕΡΓΙΝΑ”.

Σκοπός η στήριξη και αρωγή της νέας γενιάς φοιτητών του MBA και μελλοντικών επιχειρηματιών και στελεχών στην περιοχή της Κομοτηνής όπου εδρεύουν τόσο το τμήμα όσο και η εταιρία αλλά και ευρύτερα της Θράκης.

Το ποσό θα διαμοιραστεί στους νικητές ως εξής:
• Πεντακόσια ευρώ (500€) για τον/την πρώτο/η
• Τριακόσια ευρώ (300€) για τον/την δεύτερο/η
• Διακόσια ευρώ (200€) για τον/την τρίτο/η
Επιπροσθέτως, η εταιρεία πρόκειται να προβεί στη χορήγηση δύο υποτροφιών συνολικής αξίας 2000€ και 1000€, στους φοιτητές που θα διακριθούν για την συνολική τους επίδοση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του MBA.

Η σχετική τελετή βράβευσης για το Stock Trading Simulation θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις αρχές Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Σε αυτή θα παραβρεθεί για να κάνει την βράβευση, αλλά και για να μιλήσει στους φοιτητές και όλους τους συμμετέχοντες για την επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον, ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, ιδρυτής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε..

Η ακριβής ημερομηνία και οι λεπτομέρειες σύνδεσης των ενδιαφερόμενων στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: ertnews.gr, thracenews.gr