Άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστο Σιδερόπουλο (video)

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Χρήστος Σιδερόπουλος. Το περιστατικό συνέβη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής 8/5.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε δημοσιογράφους ο κ. Σιδερόπουλος, άγνωστοι τον πλησίασαν και τον ρώτησαν ποιος είναι. Όταν εκείνος είπε το όνομά του, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Ευτυχώς, επενέβησαν κάποιοι που βρίσκονταν στο σημείο και τον απομάκρυναν.

Χθες, το ypaithros.gr έγραφε:

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το site thessaliatv.gr (με φωτογραφίες από το zougla.gr και video από το cnn.gr) στο περιθώριο των διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Σύνταγμα κατά του Ασφαλιστικού, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, Χρήστος Σιδερόπουλος, δέχθηκε επίθεση από 10 περίπου άγνωστα άτομα, πιθανότατα αριστεριστές, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΛΦΑ.

Ο Χρ. Σιδερόπουλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα μπροστά από το άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη, δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, και τελευταία στιγμή συνάδελφοί του κατάφεραν να τον αποσπάσουν από τα χέρια των καταληφθέντων από μανία επιτιθέμενων!

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress