Ζεσταίνουν τα τρακτέρ στον Πλατύκαμπο – Αγροτική σύσκεψη την Πέμπτη 17/12

Tη σύγκληση ανοιχτής διευρυμένης συσκέψεις την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, κατά διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα των αγροτών και οι τρόποι διεκδίκησης για την επίλυσή τους, αποφάσισε σε προχθεσινή συνεδρίαση η διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Πλατυκάμπου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κουκούτση στην προχθεσινή συνεδρίαση έγινε συζήτηση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός, με κυρίαρχο αυτό του αυξημένου κόστους παραγωγής και τα προβλήματα που δημιουργεί η περικοπή συνδεδεμένων ενισχύσεων στη νέα ΚΑΠ στα ακρόδρυα και στο καλαμπόκι, εξέλιξη ιδιαίτερα δυσάρεστη για την περιοχή μας. Ταυτόχρονα εκφράστηκε προβληματισμός για τις σταθερά χαμηλές τιμές που υπάρχουν στο εμπόριο για το βαμβάκι και το σιτάρι. Ακόμη χαιρετίσαμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των συναδέλφων μας στην Καρδίτσα και τονίσαμε ότι ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα, καθώς ότι κερδίσαμε στο παρελθόν οφείλεται στην αντίδραση μας και μόνο.

Το Σάββατο συνεδριάζουν οι συνάδελφοί μας στον Παλαμά Καρδίτσας, τη Δευτέρα στα Φάρσαλα, την Πέμπτη εμείς στο χωριό και προφανώς έπεται συνέχεια» κατέληξε ο γνωστός συνεταιριστής.