Άμεση δημιουργία Διεπαγγελματικής Φέτας ζητά ο Εθνικός Κλαδικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας

-Διαφήμιση-

Με αφορμή της επιτυχημένη γιορτή φέτας στην Ελασσόνα, όπου συναντήθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών συνεταιρισμών αιγοπροβατοτρόφων της χώρας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Κλαδικού Αγροτικού Συνεταιρισμού «Αιγοπροβατοτρόφοι Ελλάδας»

Στην πολύωρη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ομόφωνα, τα μέλη αποφάσισαν:

α) Την άμεση εγγραφή όλων των ενεργών Αιγοπροβατοτροφικών Συνεταιρισμών της χώρας στο Συνεταιρισμό «Αιγοπροβατοτρόφοι Ελλάδας» με στόχο την αναγνώριση του νέου συνεταιρισμού ως τον Εθνικό Κλαδικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας.

β) Την επείγουσα έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπεύθυνους να προχωρήσει η δημιουργία και αναγνώριση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης της Φέτας, για να μπουν επιτέλους αρχές και όρια στην παραγωγή και εμπορία της «ΦΕΤΑΣ» και ανάπτυξη της ελπίδας όλων των αιγοπροβατοτρόφων της χώρας μας.

Η οποιαδήποτε καθυστέρηση, σημαίνει ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν επιθυμούν την ομαλή λειτουργία της παραγωγής και εμπορίας της «ΦΕΤΑΣ».

Ο Εθνικός Κλαδικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας προχωρά, οργανώνεται και δεν θα αφήσει την τύχη των αιγοπροβατοτρόφων στα χέρια κανενός.