Απουσία Κ. Μητσοτάκη από την προγραμματισμένη συνάντηση με τους αγρότες

Πεβερέτος: Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών δεν θα συμμετέχει στη συνάντηση στο Μαξίμου

Την απουσία του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη από το προγραμματισμένο τους ραντεβού στις 12 το μεσημέρι καυτηρίασαν οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων Ελλάδας.

Απουσία Κ. Μητσοτάκη από την προγραμματισμένη συνάντηση με τους αγρότες

Συγκεκριμένα ανέφεραν προς τους Λευτέρη Αυγενάκη, αναπληρωτή γραμματέα της ΝΔ, Κώστα Τσιάρα, γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τους βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή και Βασίλη Οικονόμου ότι «σε μια κρίσιμη στιγμή που βρίσκονται στα μπλόκα, μια συνάντηση χωρίς την παρουσία του νέου Προέδρου, αποδυναμώνει και την παρουσία των ίδιων στα μπλόκα».

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ έκαναν λόγω για παραπληροφόρηση και παρανόηση, για την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ ο Λ. Αυγενάκης, επαναλαμβάνοντας την πρωϊνή ανακοίνωση του Κόμματος είπε ότι «σήμερα ξεκίνησε η βάση για την αρχή μιας συζήτησης πάνω στο φορολογικό και ασφαλιστικό», αλλά «δεν συμφωνούμε σε όλα όπως το κλείσιμο των οδικών αξόνων της χώρας και της κατάλυσης της αγοράς». Κατά τα λοιπά οι βουλευτές της ΝΔ, πάνω στο φορολογικό και ασφαλιστικό ζήτημα που έθεσε η Συντονιστική, δήλωσαν ότι θέση τους είναι να παραμείνει ως ένας αυτόνομος οργανισμός ο ΟΓΑ.

Ανθή Γεωργίου