ΕΣΠΑ: Από αύριο οι αιτήσεις για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα

ΕΣΠΑ: Από αύριο οι αιτήσεις για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα

Ξεκινάει την Πέμπτη 17/3, στις 12.00 μ.μ., η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων, για τους ενδιαφερόμενους της δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η περίοδος υποβολής διαρκεί από 17/3/2016 έως 27/4/2016.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου www.ependyseis.gr και δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης δεν απαιτείται προσκόμιση φυσικού φακέλου και δικαιολογητικών. Για τις προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά στη δράση θα υπάρξει ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο και τόπο αποστολής/παραλαβής του φυσικού φακέλου που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά.

«Οι δαπάνες θα είναι επιλέξιμες μόνο εφόσον πραγματοποιηθούν μετά τις 17/3/2016 ημερομηνία έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Μεσογείων 56, Αθήνα με ωράριο λειτουργίας 8:30 έως 19:00 
  • Τηλεφωνική ενημέρωση στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση
  • www.antagonistikotita.gr – www.espa.gr