Κατέλαβαν τη ΔΟΥ Αγίου Νικολάου οι αγρότες

Κατέλαβαν τη ΔΟΥ Αγίου Νικολάου οι αγρότες

Σε κατάληψη της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι του Οροπεδίου, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο Νόμου της Κυβέρνησης που αφορά στο ασφαλιστικό και το φορολογικό (φωτό από το cretalive.gr).

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Οροπεδίου σε ανακοίνωση του συλλόγου τους αναφέρουν ότι κλιμακώνεται ο αγώνας τους τονίζοντας ότι προχωρούν σε κατάληψη της εφορίας. «Και από εκεί θα αποφασίσουμε για περαιτέρω κινήσεις που θα είναι πολύ δυναμικές”.

Η κατάληψη της ΔΟΥ θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι διακόπτοντας ανα τακτά χρονικά διαστήματα την κυκλοφορία μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών από όλη την Κρήτη, προκειμένου να αποφασίσουν, την περαιτέρω πορεία του αγώνα τους.