Καταγγέλλει τη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στην Κομοτηνή ο Μ. Τζελέπης

Καταγγέλλει τη χρήση χημικών στην Κομοτηνή ο Μ. Τζελέπης

Την άρνηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να συναντήσει τους αγρότες στην Κομοτηνή αλλά και τη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εναντίον τους, καταγγέλλει σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του Αγροτικού Τομέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Μιχάλης Τζελέπης.

«Δυστυχώς, το σημερινό επεισόδιο μεταξύ Κυβέρνησης και αγροτών προστίθεται σε μια σειρά ενέργειες που δείχνουν πλέον καθαρά ότι η Κυβέρνηση αποστρέφεται τους αγρότες και τον παραγωγικό κόσμο και δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι έτσι θα συνεχίσει» αναφέρει ο κ. Τζελέπης. Και προσθέτει: «Η άρνηση του υπουργού να συνομιλήσει μ’ όλους τους παρευρισκόμενους είναι άκρως καταδικαστέα. Είναι υπόλογος και για το ασφαλιστικό που αναμένεται να κατατεθεί το προσεχές χρονικό διάστημα στην Βουλή, όπως επίσης και για την φοροεισπρακτική και εισφοροεισπρακτική πολιτική που ακολουθεί».

«Καταδικαστέα» επισημαίνει και «η χρήση βίας με τη μορφή χημικών που δέχτηκαν οι αγρότες», αναφέροντας ότι «δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μέσο επιβολής ελέγχου από την Κυβέρνηση της “για δεύτερη φορά Αριστερά”, όταν τα επεισόδια αυτά είναι απόρροια της δικής της, αδιέξοδης Κυβερνητικής πολιτικής»