Η «Μακεδονία»… καίει τον Γ. Μουζάλα;

Η «Μακεδονία»… καίει το Γ. Μουζάλα;

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για το μεταναστευτικό ζητά επιμόνως ο έτερος της συγκυβέρνησης, Πάνος Καμμένος, μετά την χρήση του όρου «Μακεδονία» για τη γειτονική μας FYROM κατά τη διάρκεια συνέντευξής του Γιάννη Μουζάλα στο ΣΚΑΙ.

«Ζητώ συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

Η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει απ’ τον αναπληρωτή υπουργό να σκεφθεί ακόμη και την παραίτησή του ενώ κυβερνητικές πηγές κάλυψαν χθες 15/3, βράδυ το Γιάννη Μουζάλα κάνοντας λόγο για ανευθυνότητα κι υποκρισία από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να πάρει θέση απηύθυνε κι ο Ανδρέας Λοβέρδος, από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Παρά το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε συγγνώμη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό θεωρεί πως υπάρχει ζήτημα με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Κι ενώ στο Μαξίμου συνεδριάζουν για άλλο θέμα το σίγουρο είναι ότι συζητείται πως θα χειριστούν το ζήτημα  Μουζάλα κι αν θα χρειαστεί απομάκρυνσή του, σε μια δύσκολη συγκυρία για το προσφυγικό.

Α.Σ.