Να απομακρυνθούν όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

Χανιά: «Πρασίνισε» η οδός Αποκορώνου
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να μπει τέλος στην παράνομη ανάπτυξη φωτεινών και άλλων διαφημιστικών πινακίδων, που βρίσκονται σε πολλά σημεία των Χανίων, ζητά η τοπική Ένωση Ξενοδόχων.

Με επιστολή που απέστειλε, σήμερα, η Ένωση στο δήμαρχο Χανίων, υποστηρίζει ότι “επικρατεί χάος” και, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “οι διάσπαρτες σιδερένιες πινακίδες σε όλο το δήμο, δημιουργούν ένα φαινόμενο αντιαισθητικό, το οποίο δεν παραπέμπει σε ευρωπαϊκή χώρα και φυσικά πρέπει να απομακρυνθούν”.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Στην επιστολή της Ένωσης γίνεται αναφορά και για τη ρύπανση που δημιουργούν τα φέιγ βολάν και τα πανό σε γέφυρες, διασταυρώσεις, κολόνες και αφορούν τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων και πανηγυριών με την επισήμανση ότι “και αυτά πρέπει άμεσα να εκλείψουν”.

Η Ένωση ζητά από τη δημοτική αρχή να προχωρήσει, πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, στην απομάκρυνση όλων των παράνομων πινακίδων και την αντικατάστασή τους με βάση τα προβλεπόμενα από το νόμο, ενώ καλεί και τους ιδιοκτήτες των παράνομων επιγραφών και πινακίδων να πράξουν το ίδιο.

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα