Σγουρίδης vs Τσίπρα – Τι απαντά ο υπουργός στο ypaithros.gr

Ο Π. Σγουρίδης απαντά αποκλειστικά στο ypaithros.gr για τη φερόμενη ως δήλωση του «Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως Σαμαράς και Παπανδρέου»

Αντιδράσεις προκάλεσαν δημοσιεύματα που φιλοξενούν δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτη Σγουρίδη (και πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης) στις οποίες φέρετε να είπε ότι «ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως Σαμαράς και Παπανδρέου».

Το ypaithros.gr επικοινώνησε με τον υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ζητώντας του να τοποθετηθεί. Ο ίδιος μας ανέφερε:

«Δεν είπα αυτό το πράγμα. Είπα ότι οι πολιτικοί δεν κρίνονται από αυτά που… φτιάχνουν αλλά από αυτά που είπαν παλαιότερα. Είναι συνήθης πολιτική κάποιων να παραποιούν δηλώσεις για να δημιουργηθεί φασαρία».
 
Και πρόσθεσε: «αυτή η πρόταση που επεξεργαστήκαμε και για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό για τους αγρότες, προσπαθεί να βρει μια λύση προκειμένου να βοηθήσει τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις».

Επίσης ρωτήσαμε τον κ. Σγουρίδη τι απαντάει στα δημοσιεύματα με τίτλους όπως: «Σγουρίδης: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως Σαμαράς και Παπανδρέου»; «Θεωρώ ότι είναι παραπλανητικός ο τίτλος», ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ακούστε τη δήλωση Σγουρίδη στην πρωινή εκπομπή του «Maximum 93,6»

Χρήστος Διαμαντόπουλος