Πορεία νέων αγροτών στο Ηράκλειο της Κρήτης

Σε νέο μπλόκο στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στον κόμβο Μαλίων - Οροπεδίου από το πρωί της Τρίτης 23/2 θα προχωρήσουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου πραγματοποίησαν σήμερα νέοι αγρότες από το Νομό. Οι νέοι αγρότες μεταξύ άλλων διεκδικούν χρήματα που όπως τονίζουν, ποτέ δεν πήραν από τα κοινοτικά πλαίσια του 2009 στα οποία είχαν ενταχθεί.

Οι νέοι αγρότες από διάφορες περιοχές του νομού Ηρακλείου διαμαρτυρήθηκαν έξω από την Περιφέρεια Κρήτης και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μεταφέρουν και εκεί τα αιτήματά τους, όμως τα γραφεία ήταν κλειστά κι έτσι στη συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, από όπου όμως απουσίαζε ο βουλευτής και είχαν συνάντηση με συνεργάτη του. Οι αγρότες ακολούθως επέστρεψαν στην Περιφέρεια και είχαν νέα συνάντηση με την κ. Βρέντζου και αμέσως μετά αποχώρησαν.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα