Χανιά: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος

Χανιά: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος

Αγρότες μαζί με κτηνοτρόφους απέκλεισαν σήμερα το κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στο κέντρο των Χανίων, ενώ όπως ανέφεραν συμβάλλοντας στην ανακούφιση για τις δύσκολες ώρες που περνούν πολύ συντοπίτες τους, μοίρασαν ντομάτες.

Από το κεντρικό μπλόκο των αγροτών στα Χανιά, αυτό των Μεγάλων Χωραφιών, όλοι όσοι συμμετείχαν αποχώρησαν και έδωσαν την ανεμπόδιστη κυκλοφορία στα οχήματα, επισημαίνοντας όμως ότι δεν παύουν οι κινητοποιήσεις τους, αλλά μετά από πάνω από ένα μήνα αγώνα, αποφάσισαν να οργανώσουν εκ νέου το συντονισμό των δράσεων τους.

Όπως όλα δείχνουν υπάρχει η πρόθεση να προσανατολιστούν στο επόμενο διάστημα σε κινητοποιήσεις που θα αφορούν το μπλοκάρισμα εισπρακτικών μηχανισμών του τόπου όπως εφορίες, τελωνεία και τράπεζες.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι υποστηρίζουν ότι από σήμερα, θα οργανωθούν περισσότερο ώστε η νέα άνοδό τους στην πρωτεύουσα να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή, ώστε η φωνή τους όπως λένε να ακουστεί από τους αρμόδιους για τα προβλήματα που τους απασχολούν με κυρίαρχα το ασφαλιστικό και το φορολογικό.