Αγροτικών κινητοποιήσεων συνέχεια και στη Δυτική Μακεδονία

Αποχώρησαν οι αγρότες από την Αθηνών – Πατρών στο Αίγιο - Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω από τις θέσεις που τους οδήγησαν στον δρόμο, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στη Δυτική Μακεδονία συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις κινητοποιήσεις τους.

Το σημερινό πρόγραμμα κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία, που αριθμεί εννέα μπλόκα, είναι σύμφωνα με τον συντονιστή των οκτώ εξ αυτών Δημήτρη Μόσχο, το εξής:

  •  Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και Νίκης με την πΓΔΜ (12ωρος αποκλεισμός από τις 11 το πρωί και στα δύο, για τέταρτη ημέρα σήμερα).
  • Γρεβενά-πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 12:00-16:00 και στα δύο ρεύματα και οι παρακαμπτήριοι.
  • Νεάπολη Τσοτυλίου (14:00-19:00).
  •  Στο ‘Αργος Ορεστικό κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά, 09:00-18:00 αποκλεισμός και σε Αγία Κυριακή και Δεσκάτη 09:00 -18:00.
  •  Στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης σήμερα θα γίνει αποκλεισμός 12:00-13:00.

Σε 24ωρο αποκλεισμό προχώρησαν νωρίς το πρωί οι συμμετέχοντες στο μπλόκο που έχουν στήσει στον κόμβο Αντιγόνου στο Αμύνταιο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής Διαμάντω Κρητικού.

Υπενθυμίζεται ότι δύναμη του συγκεκριμένου μπλόκου βρίσκεται από χθες στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, «προκειμένου να συμπαρασταθούμε στον αγώνα των συναδέλφων μας».

Πηγή: ΑΠΕ