Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

Συνάντηση Αποστόλου με αντιπροσωπεία των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας

Στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό που πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη 3.12.2015, σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

Στο Μεγαλειώδες Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου 2015 ενώσαμε τις δυνάμεις μας χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ για την Επιβίωσή μας, για τη γη μας, τα χωράφια μας, για το Δικαίωμα να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Μετά την αναίτια επίθεση που δεχτήκαμε από τα ΜΑΤ, τις συλλήψεις και την απόφαση της Συντονιστικής για μη κατάθεση του ψηφίσματος μας στην Βουλή, ζητήσαμε με επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Χώρας, να δεχθεί αντιπροσωπία μας η οποία θα παρουσιάσει αναλυτικά τα προβλήματα και αιτήματα μας και ειδικότερα το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Μέχρι σήμερα όμως απάντηση στην επιστολή μας δεν πήραμε.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό που θα γίνουν στη Χώρα την Πέμπτη 3.12.2015.

Συμφωνήσαμε την ερχόμενη εβδομάδα να συγκληθεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών- Κτηνοτρόφων – Αλιέων, με εκπροσώπους από κάθε φορέα που συμμετέχει, για να συναποφασίσουμε την παραπέρα πορεία και μορφή των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων.

Ο Αγώνας συνεχίζεται

  1. Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή
  2. Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών
  3. Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)
  4. Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ)
  5. Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή
  6. Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.)
  7. Πανελλήνια Ένωση Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών
    Αλιευτικών Σκαφών