Η Περιφέρεια Κρήτης «ανοίγει γέφυρες» στον τουρισμό Κίνας και Ινδίας

Η Περιφέρεια Κρήτης επενδύει τουριστικά στις ραγδαίες αναπτυσσόμενες χώρες της Κίνας και Ινδίας, καθώς το νησί έχει τις δυνατότητες να έλξει με οργανωμένη προσπάθεια ένα σημαντικό ποσοστό από τα εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο από τις παραπάνω χώρες την Ευρώπη.

Προς την κατεύθυνση αυτή και ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου το 2016, το τουριστικό προϊόν της Κρήτης παρουσιάστηκε σε ειδικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν σε Βομβάη και Σαγκάη όπου είχαν προσκληθεί οι μεγαλύτεροι τουρ οπερέιτορ από την Κίνα και την Ινδία.

Η τουριστική προβολή της Κρήτης στις μεγαλύτερες χώρες της Ασίας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας στον τομέα του τουρισμού, και υλοποιήθηκε σε συνέχεια των δράσεων προβολής του νησιού σε Αγγλία και Γερμανία.

Στις ημερίδες τουρισμού σε Κίνα και Ινδία συμμετείχαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Βομβάης και της Σαγκάης, γεγονός που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος στην Κρήτη από τις συγκεκριμένες αγορές.