Ματαίωση επίσκεψης Χόγκαν: Η επιβεβαίωση και το… κλόπι πέιστ

Ματαίωση επίσκεψης Χόγκαν: Η επιβεβαίωση και το… κλόπι πέιστ

Ευτυχώς που διαβάζει ypaithros.gr και «Ύπαιθρο Χώρα» ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου και οι συνεργάτες του και έτσι το έμαθαν αμέσως, μόλις δημοσιεύτηκε η είδηση για τη ματαίωση της επίσκεψης του επιτρόπου Γεωργίας Φιλ Χόγκαν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έκθεσης Agrotica.

Μπορεί επισήμως το γραφείο του επιτρόπου να τηρεί σιγήν ιχθύος όμως στα τηλέφωνα που έπεσαν από την Αθήνα μόλις δημοσιεύθηκε η είδηση ο ίδιος ο Ιρλανδός είπε το «No» στην Ελληνική κυβέρνηση.

«Μοιάζει πολύ δύσκολο να αιτιολογήσει την απόφασή του αυτή με επίσημη ανακοίνωση ο επίτροπος» επεσήμαναν καλά πληροφορημένες πηγές του ypaithros.gr από τις Βρυξέλλες.

Και η εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών δεν αμφισβητείται από κανέναν. Ούτε από αυτούς που έσπευσαν σχεδόν 16 ώρες μετά τη σχετική ενημέρωση του δημοσιογραφικού επιτελείου του ypaithros.gr και της «Ύπαιθρος Χώρα», να ισχυριστούν ότι συνομίλησαν με συνεργάτες του κ. Χόγκαν οι οποίοι τους… αποκάλυψαν ότι δεν θα γίνει η επίσκεψη στην Ελλάδα. Πάντως αφού υπολείπεστε ενημέρωσης και ειδήσεων να παρακολουθείτε το ypaithros.gr από πιο νωρίς το πρωί. Κερδισμένοι θα βγαίνετε κύριοι.

ΥΓ: και δεν πειράζει που δεν βάζετε και την πηγή της αποκάλυψης!