Στην Χίο ο νέος πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Την πρώτη του επίσκεψη στην περιφέρεια θα πραγματοποιήσει ο νέος Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Θεοφάνης Κουρεμπές, επισκεπτόμενος την Πόλη της Χίου, την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015.

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων ζημιάς χωρίς το ροδάκινο

Σκοπός της επίσκεψης του είναι η συμμετοχή του στην ενημερωτική συνάντηση γεωτεχνικών, ανταποκριτών ΕΛ.Γ.Α. και παραγωγών που διοργανώνει ο Οργανισμός στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης των παραγωγών της χώρας και όλων όσων εμπλέκονται στο θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. πρόκειται να συναντηθεί από κοντά με εκπροσώπους των παραγωγών του νησιού προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ειδικότερα, οι ενημερωτικές συναντήσεις θα περιλαμβάνουν αφενός την ενημέρωση των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. σχετικά με το ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του Οργανισμού και αφετέρου την πληροφόρηση των γεωτεχνικών και των παραγωγών σχετικά με θέματα που άπτονται όλου του φάσματος της ασφάλισης της γεωργικής παραγωγής από διαφόρους κινδύνους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015:

·         10:30    Ενημερωτική συνάντηση εργασίας με τους ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α. της Π.Ε. Χίου στο Δημαρχείο της Χίου ( αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Χίου).

·         17:30  Ενημερωτική συνάντηση γεωτεχνικών, παραγωγών και εκπροσώπων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Χίου, στην αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνούς» της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

 

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2015:

·         10:00 Συνάντηση του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α. με εκπροσώπους της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και από κοινού επίσκεψη στα χωριά Πυργί και Νένητα