Συνάντηση με Τσίπρα ζητά το μπλόκο των Τεμπών

Δηλώσεις του Τριαντάφυλλου Τσινούλη στο Πρακτορείο 104,9 FM

Τη διαφωνία του με την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα εκφράζει το μπλόκο των Τεμπών, προκρίνοντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό και συζήτηση πάνω στη βάση προτάσεων που θα του καταθέσουν.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο εκπρόσωπος του μπλόκου, Τριαντάφυλλος Τσινούλης τονίζει ότι οι αγρότες των Τεμπών σκοπεύουν μεν να μεταβούν στην πρωτεύουσα αλλά για να κάνουν διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα: «Διαφωνούμε να πάμε να κάνουμε τη διαμαρτυρία στην Αθήνα και να κάνουμε σκηνάκια», είπε ο κ. Τσινούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Καθημερινά» με τους Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστο Μάτη και πρόσθεσε: «Στην Αθήνα θα πάμε να κάνουμε διαπραγμάτευση και να τελειώσουμε τη διαδικασία αυτή. Θα καθήσουμε να μιλήσουμε με τον πρωθυπουργό».

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε ερώτηση, αν έχει δημιουργηθεί ρήγμα στο αγροτικό μέτωπο με δεδομένο ότι οι αγρότες από το μπλόκο των Τεμπών δεν συμμετείχαν στη συνάντηση που έγινε στη Νίκαια, ο κ. Τσινούλης απάντησε αρνητικά και τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες είναι κοινά.

Εξάλλου, ο κ. Τσινούλης, απαντώντας στο ερώτημα αν μπορεί να γίνει η διαπραγμάτευση χωρίς να αποσυρθούν από το τραπέζι οι προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό είπε: «Κανονικά πρέπει να αποσυρθεί ο νόμος, αλλά εφόσον δεν τον αποσύρει η κυβέρνηση μπορούμε να τους στείλουμε τα αιτήματά μας και να τα δουν οι τεχνοκράτες, ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα επάνω στον αγροτικό τομέα. Θα καθήσουν να τα δούνε και θα μας καλέσουν εφόσον έχουμε καλή γραμμή και καλή θέληση να καθήσουμε να μιλήσουμε σ΄ αυτό το πλάνο».