Τον Αποστόλου θα δουν στις 4/12 αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

συνάντηση αγροτών με τον Αποστόλου

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου έχουν αύριο, 4/12, στις 11 το πρωί οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων οι οποίοι “ζεσταίνουν” τις μηχανές των τρακτέρ και ετοιμάζονται για περεταίρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Τη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό ζήτησαν οι αγρότες ώστε του θέσουν το διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων τους, καθώς την ερχόμενη Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στον Παλαμά Καρδίτσας πανελλαδική σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων λαμβάνοντας υπόψη και τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης με τον κ. Αποστόλου.

Στο μεταξύ, στους επαρχιακούς δρόμους του νομού Λάρισας άρχισαν από να κάνουν την εμφάνιση τους τρακτέρ, ξεκινώντας από τα Φάρσαλα όπου χθες, πραγματοποιήθηκε μαζικό αγροτοκτηνοτροφικό συλλαλητήριο με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν Λάρισας.

Μετά την ολοκλήρωση του τα τρακτέρ παρέμειναν παρατεταγμένα στου δρόμους. Ενώ σήμερα από το πρωί συγκεντρώνονται τρακτέρ δε διάφορα σημεία του επαρχιακού δικτύου η σε χωριά καθώς και στον κόμβο Πλατυκάμπου-Άγιας. Στόχος, οι αγρότες να βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα αναμένοντας τις αποφάσεις που θα ληφθούν την Κυριακή στην πανελλαδική σύσκεψη.

Πηγή: ΑΠΕ