Ηράκλειο Κρήτης: ‘Ενταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ηράκλειο Κρήτης: 'Ενταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν αγρότες πέταξαν αυγά και ντομάτες στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Μετά τον συμβολικό αποκλεισμό με τρακτέρ του περιφερειακού καταστήματος του ΟΓΑ στο Ηράκλειο από τους αγρότες, πραγματοποιήθηκε πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνουν «ανεπιθύμητος στο νησί είναι όποιος βουλευτής ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο».  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν, υπό βροχή, αρχικά έξω από τα γραφεία του ΟΓΑ και ανέβασαν στα σκαλοπάτια, μπροστά στην είσοδο του κτιρίου, ένα τρακτέρ. Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΓΑ κατέθεσαν ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια οι αγρότες πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και επέδωσαν ψήφισμα στον γραμματέα της Νομαρχιακής.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 21/1 αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα κατάληψη στο περιφερειακό κατάστημα του ΟΓΑ, στο Ηράκλειο, από μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), σύμφωνα με απόφαση της σύσκεψης της νομαρχιακής γραμματείας της.

Τέλος, οι αγρότες αναμένεται να βγουν και πάλι στους δρόμους στις 4 Φεβρουαρίου, συμμετέχοντας δυναμικά, όπως δηλώνουν, στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, με αφορμή την 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ασφαλιστικό, πραγματοποιώντας, επίσης, διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.