15η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας

15η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας

Την Πέμπτη 4 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της η 15η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας  που θα φιλοξενηθεί στο Άλσος Αδριανουπόλεως, με την συμμετοχή ντόπιων παραγωγών κι επιχειρήσεων. Την έκθεση διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ορεστιάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 20:00, θα γίνει η έναρξη της τετραήμερης έκθεσης και μετά τον αγιασμό θα γίνει  ομιλία με θέμα: «Η αξία των φυτών στον άνθρωπο», με εισηγητή τον Αριστοτέλη Παπαγεωργίου, Αναπληρωτή Καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης, το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 19:00 θα γίνουν Καλλιστεία Σκύλων. Ένα απόγευμα χαράς όπου οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, θα διαγωνιστούν σε δύο κατηγορίες (μεγαλόσωμοι και μικρόσωμοι), με πλούσια δώρα και στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθεί το Bazaar του Φιλοζωικού Σωματείου Ορεστιάδας.  

Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος παραδοσιακών μουσικών και χορευτικών σχημάτων και ολοκληρώνεται  με Διαγωνισμό Παραδοσιακών Πιτοκερασμάτων και παράλληλα δωρεάν διάθεση κρασιού.