Ενίσχυση μεριδίου στην εσωτερική αγορά και αύξηση εξαγωγών για το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S

Ενίσχυση μεριδίου στην εσωτερική αγορά και αύξηση εξαγωγών για το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Με αύξηση στον τζίρο και περαιτέρω ενίσχυση του μεριδίου του στην ελληνική αγορά, έκλεισε το 2018 το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S το οποίο εμφιαλώνεται από την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για τη χρήση του 2018 ανήλθε σε 13,634 εκατ. ευρώ έναντι 11,807 εκατ. ευρώ κατά την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας αύξηση 15,5%. Την ίδια στιγμή, τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν περαιτέρω βελτίωση και ανήλθαν στα 2,400 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η συνεχής οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας συνδέεται άμεσα με την καθιέρωση του ZARO’S στις κορυφαίες, βάσει μεριδίου αγοράς, ελληνικές εταιρείες εμφιαλωμένου νερού, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών με επέκταση σε νέες αγορές».

Παράλληλα, η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει δυναμικά την εξαγωγική της δραστηριότητα εντός και εκτός Ευρώπης, σημειώνοντας αύξηση 43,5% στις εξαγωγές για το 2018. Το ZARO’S εξάγεται πλέον σε 14 χώρες, ανάμεσά τους ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ και η Κίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-