Ενώνουν τις δυνάμεις τους συνεταιρισμοί τις Θεσσαλίας για την εμπορία των δημητριακών

Ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Χάλκης “Η Αλληλεγγύη’’, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Χάλκης Α΄ και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλελέρ αποφάσισαν να διαχειριστούν από κοινού τα δημητριακά που θα συγκεντρώσουν οι παραγωγοί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση των συνεταιρισμών για παραγωγούς που εγγυημένα θα παραδώσουν την παραγωγή τους υπάρχει κατόπιν συνεννοήσεως δυνατότητα προκαταβολής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η ισχύς εν τη ενώσει για τα δημητριακά

Για την καλύτερη διαχείριση και εμπορία των δημητριακών των παραγωγών, Συνεταιρισμοί της περιοχής μας αποφάσισαν να ενώσουν τις προσπάθειές τους.

Ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Χάλκης ‘’ Η Αλληλεγγύη’’, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Χάλκης Α΄ και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλελέρ αποφάσισαν να διαχειριστούν από κοινού τα δημητριακά που θα συγκεντρώσουν οι παραγωγοί.

Συζητήσεις σε προχωρημένο επίπεδο έχουν γίνει και με άλλους Συνεταιρισμούς με το σχήμα να αναμένεται προσεχώς να μεγαλώσει κι άλλο.

Τα δημητριακά που θα παραδώσουν οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να πουληθούν με δημοπρασία όταν το αποφασίσουν οι ίδιοι με την προϋπόθεση να συμπληρώνεται έστω και ένα αυτοκίνητο.

Για παραγωγούς που εγγυημένα θα παραδώσουν την παραγωγή τους υπάρχει κατόπιν συνεννοήσεως δυνατότητα προκαταβολής .

Αποθήκες για τη συγκέντρωση θα λειτουργήσουν στη Χάλκη, στο Κιλελέρ και στον Κυπάρισσο (Πληροφορίες στο 2410961188)».