Νέες, γευστικές προτάσεις Μπάρμπα Στάθης για το καθημερινό τραπέζι

05/07/2024
1' διάβασμα
nees-gefstikes-protaseis-barba-stathis-gia-to-kathimerino-trapezi-325396

Τέσσερις νέες προτάσεις από τον Μπάρμπα Στάθη ήρθαν για να δώσουν ξεχωριστή γεύση στο καθημερινό μας τραπέζι εύκολα, γρήγορα και κυρίως νόστιμα!

 Δίχρωμες γλυκοπατάτες: Με καταγωγή από τη Νάξο, ξεχωρίζουν για την εκπληκτική γεύση τους και την τραγανή υφή τους! Κομμένες και καθαρισμένες, πανέτοιμες για τσιμπολόγημα ή συνοδευτικό για όσους αναζητούν σπέσιαλ γεύσεις!

Πατάτες country: H φλούδα που ψήνεται μαζί με την πατάτα σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συνταγή απογειώνουν κάθε πιάτο! Στον φούρνο ή το air fryer έτοιμες γρήγορα και εύκολα, μέχρι να πεις… «πατατοαπόλαυση»!

360οPlant Based Meal – Φυτικός γύρος με πατάτες: Η αυθεντική γεύση του ελληνικού γύρου στην πιο σύγχρονη και φυτική εκδοχή της! Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αρακά, το πλήρες γεύμα που περιλαμβάνει plant based γύρο με πατάτες θα γίνει η νέα αγαπημένη σου επιλογή κάθε φορά που αναζητάς πλούσια γεύση αλλά και κάτι διαφορετικό!

«Επιλέγουμε» κους κους με λαχανικά: για το πιο γρήγορο, πεντανόστιμο και θρεπτικό πιάτο! Κους κους, θρεπτικά λαχανικά και σε 5 λεπτά στα μικροκυματα ή σε αντικολλητικό σκεύος, μία έκρηξη γεύσης και θρεπτικότητας είναι στο πιάτο σου!Δοκιμάστε σήμερα τις τέσσερις νέες προτάσεις Μπάρμπα Στάθης  και απολαύστε πιάτα γεμάτα γεύση, νοστιμιά και θρεπτικότητα!

ΓΡΑΦΕΙ: