Πρεμιέρα για τη νέα σειρά Velvita Gold της Velvita

Από σήμερα στην αγορά το νέο brand name του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού
04/07/2024
2' διάβασμα
premiera-gia-ti-nea-seira-velvita-gold-tis-velvita-325355

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2024, η επίσημη παρουσίαση του νέου brand name Velvita Gold στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.

Η εκδήλωση αποτέλεσε σημείο συνάντησης για θεσμικούς φορείς, συνεργάτες και ειδικούς από τα μέσα ενημέρωσης του αγροδιατροφικού τομέα.

Τα ροδάκινα και νεκταρίνια της Velvita Gold, καλλιεργημένα με τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους, υπόσχονται να προσφέρουν στον καταναλωτή μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από ειδικούς στον τομέα της γεωργίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας σειράς και την ιστορία της εταιρείας Velvita.

Ειδικότερα, o πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νίκος Κουτλιάμπας, επεσήμανε ότι από σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου το brand Velvita Gold θα διατίθεται στην αγορά.

Οι εκπρόσωποι και οι γεωπόνοι του συνεταιρισμού ανέφεραν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ροδάκινων του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού που είναι η συσκευασία στο χωράφι, η βιολογική  αντιμετώπιση των ασθενειών με την μέθοδο «κομφούζιο», η μείωση των λιπάνσεων κ.ά.

Σύσσωμη η ομάδα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα σειρά ροδάκινων και νεκταρινιών Velvita Gold, η οποία ξεχωρίζει για την εξαιρετική της ποιότητα και την αξεπέραστη γλυκιά γεύση. Συγκεκριμένα, γεύτηκαν για πρώτη φορά την ιδιαίτερα γλυκιά γεύση της νέας σειράς μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού όπου τα ροδάκινα αποτελούσαν το κύριο συστατικό στα περισσότερα πιάτα.

Μετά την ανακοίνωση του νέου brand, η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική που κράτησε ως το τέλος, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Κάτω από τη σκέπη του νέου brand της Velvita Gold βρίσκονται 13 ποικιλίες: 6 ποικιλίες ροδάκινων, έξι νεκταρινιών και μια ποικιλία λευκόσαρκου νεκταρινιού. Η φετινή παραγωγή  αναμένεται να ανέλθει σε 1.000 τόνους.

Με την παρουσίαση της σειράς Velvita Gold, η Velvita κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών προϊόντων. Η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη για το μέλλον και τις νέες γεύσεις που θα φέρει στους καταναλωτές της και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη του κοινού.