Διαγωνισμός Ελαιολάδου Α.Σ. Βρυσών Μεραμβέλλου στις 29/5

Ο Α.Σ Βρυσών Μεραμβέλλου, ένας από τους Συν/σμους που συνεχίζει την διάθεση του ελαιολάδου του με διαφανείς πρακτικές προχωρεί σε δημοπρασία 64 τόνων έξτρα παρθένου ελαιολάδου οξύτητας 0,37%. Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία του Συν/σμου που βρίσκεται στην περιοχή Δρασί Βρυσών (7ο χλμ της οδού Νεάπολη – Βρύσες – Τζερμιάδο). Η υποβολή των προσφορών λήγει την 29 Μαίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30.

Το ακριβές κείμενο της Προκήρυξης

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βρυσών Μεραμβέλλου Λασιθίου Κρήτης

Καλεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ελαιολάδου σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για πώληση ελαιολάδου στις 29 Μαίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα λήξης προσφορών έως 11:30 πμ (πέρας Δημοπρασίας) στα γραφεία του Συνεταιρισμού που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου στην Περιοχή Δράσι των Βρυσών, στο 7o χιλιόμετρο επί της Επαρχιακής οδού Νεάπολη – Βρύσες – Τζερμιάδο στην διασταύρωση προς Άγιο Νικόλαο του Νομού Λασιθίου.

Δημοπρατούμενη ποσότητα :64.000Κgr οξύτητα 0,37% m/m

Στοιχεία Έγγραφο Γεν. Χημείου Κράτους. Δεκτός κάθε έλεγχος

O συμμετέχων αγοραστής παρακαλείται να καταθέσει μια προσφορά, σε σφραγισμένο φάκελο στο όνομα του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βρυσών.

Η προσφορά δύναται να κατατεθεί αυτοπροσώπως ή με νόμιμο εκπρόσωπο ή στο Email: [email protected]

Οι προσφόρες θα τεθούν υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βρυσών τα μέλη του οποίου αποτελούν και τα μέλη της Επιτροπής της Δημοπρασίας μόνοι αρμόδιοι για τον έλεγχο και την ανάδειξη του πλειοδότη, σε περίπτωση που η τιμή είναι αποδεκτή. Η μη αποδοχή της προσφοράς του πλειοδότη δεν εγείρει κανένα δικαίωμα υπέρ του προσφέροντος ή σε βάρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Ο πλειοδότης με την κατακύρωση της δημοπρασίας οφείλει εντός μη ανατρεπτικής προθεσμίας 48 ωρών να καταβάλει το 10% της αξίας του ελαιολάδου (τιμή προσφοράς Χ ποσότητα λαδιού) ως εγγύηση καλής εκτέλεσης της συναλλαγής και αμέσως μετά θα υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό παράδοσης και παραλαβής του ελαιολάδου, από «κορφής μέχρι πάτου» σύμφωνα με την καθομιλουμένη.

Η μη τήρηση των παραπάνω από πλευράς αγοραστή θα σημαίνει αυτόματα την ακύρωση της προσφοράς του. Το ποσό της εγγύησης θα γίνεται δεκτό με αντίστοιχη κατάθεση στο λογαριασμό του συνεταιρισμού που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η παραλαβή και η φόρτωση του ελαιολάδου θα γίνει εντός δέκα (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της δημοπρασίας, και η εξόφληση θα γίνεται επί τόπου του χώρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βρυσών με τραπεζική επιταγή ή με μετρητά στον χώρο της Τράπεζα Πειραιώς Νεαπόλεως πριν από την έκδοση του δελτίου αποστολής. Οποιαδήποτε άλλη απλή επιταγή δε θα γίνεται δεκτή.

Μετά το πέρας των δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών αν δεν έχουν τηρηθεί τα παραπάνω, και πάντα κατά την κρίση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βρυσών, από το κατατεθέν στην τράπεζα ποσό θα έχουμε κατάπτωση του 10% υπέρ του Συνεταιρισμού λόγω αθέτησης των συμφωνηθέντων εκ μέρους του αγοραστή.

Οποιαδήποτε συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ότι ο συμμετέχων είναι γνώστης της παρούσης διακήρυξης και συμφωνεί απόλυτα με το περιεχόμενό της σε όλα τα σημεία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα.

Πρόεδρος Διοικητικού συμβουλίου :Παπαγιαννάκης Νικόλαος τηλ.6974532731 Αντιπρόεδρος

Διοικητικού συμβουλίου: Κοφινάκης Νικόλαος τηλ. 6942406963

Για τον Αγροτικό συνεταιρισμό
Ο πρόεδρος
Παπαγιαννάκης Νικόλαος

Πηγή: ΣΕΔΗΚ