Σε ADAMA μετονομάζεται η ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

Με νέα επωνυμία θα δραστηριοποιείται πλέον στην αγορά των εισροών η Άλφα Γεωργικά Εφόδια.

Σε συνέχεια της εξαγοράς του 100% των μετοχών της από την ισραηλινή ΑDAMA AGRICULTURE BV η οποία ελέγχεται από την κινεζική Chemchina, η εταιρεία από τις 7 Οκτωβρίου 2021 μετονομάζεται σε ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ, ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του προς συνεργάτες ο γεν. διευθυντής της εταιρείας, Fernando Ondarza, όλα τα νόμιμα παραστατικά μετά από αυτή την ημερομηνία θα εκδίδονται πλέον με αυτή την επωνυμία «ενώ θα προβούμε και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία και προκύπτουν από την αλλαγή αυτή». Επίσης, «αντίστοιχες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στις εταιρικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τον εταιρικό ιστότοπο και τους λογότυπους της εταιρείας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία για μια επιτυχή μετάβαση στο νέο περιβάλλον».

«Εμείς όλοι οι εργαζόμενοι στην Άλφα Γεωργικά Εφόδια ΑΕΒΕ είμαστε υπερήφανοι για τη θέση της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά και ενθουσιασμένοι με τις νέες προοπτικές από την πλήρη ένταξή της στη μεγάλη παγκόσμια οικογένεια της Adama.

Ταυτόχρονα, νιώθουμε την ευθύνη και τη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες μας να ανταποκριθούμε στη βαριά κληρονομία που μας παραδίδεται και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων», καταλήγει η επιστολή.