Αγωνιούν οι αγρότες για την επιστροφή πετρελαίου. Βλέπουν πληρωμές (μάλλον από ΟΠΕΚΕΠΕ) και… ψάχνονται!

Πότε θα πληρωθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι συνδεδεμένες και η ειδική στήριξη βάμβακος
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Στο περίμενε είναι χιλιάδες αγρότες δικαιούχοι της επιστροφής του αγροτικού πετρελαίου… Ειδικά μετά την δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο ΦΕΚ (με την οποία καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι προς επιστροφή, η ποσότητα για την οποία υπολογίζεται η επιστροφή, οι διαδικασίας επιστροφής του Ε.Φ.Κ., και του τρόπου ελέγχου της νόμιμης χρησιμοποίησης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κινητήρων) η αγωνία τους εντάθηκε.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι δεν ήταν λίγοι οι αγρότες σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου οι οποίοι… ανακάλυψαν χρήματα στον λογαριασμό τους και τηλεφωνούσαν στα γραφεία του ypaithros.gr, μήπως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν αν αυτά τα χρήματα είναι για την επιστροφή αγροτικού πετρελαίου.

Μιας και ακόμα δεν έχει γίνει καμία σχετική ανακοίνωση από την κυβέρνηση το πιθανότερο είναι αυτά τα χρήματα να αφορούν την πληρωμή εκκρεμοτήτων για προγράμματα του ΠΑΑ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τα οποία δεν έχει εκδοθεί ακόμα η σχετική ανακοίνωση.

Οι αγρότες πάντως που έχουν «βρει» κατάθεση στους λογαριασμούς τους μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις πληρωμές και με τους κωδικούς του taxisnet να βλέπουν αν προέρχονται από τον Οργανισμό Πληρωμών του ΥπΑΑΤ.

Μεταβείτε στο Σύστημα Δημοσιοποίησης Πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ

-Διαφήμιση-