Στην Agrotica με συλλαλητήριο και το μέτωπο Μακεδόνων-Θεσσαλών αγροτών

Στην Agrotika με συλλαλητήριο και το μέτωπο Μακεδόνων-Θεσσαλών αγροτών
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η διοργάνωση συλλαλητηρίου την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, έξω από την έκθεση Agrotica με αγροτικά μηχανήματα θα αποτελέσει την έναρξη των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων. Τις επόμενες κινήσεις θα τις ορίσει η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Ελλάδας, η οποία θα είναι τον συντονισμό της κινητοποιήσεις. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Κατά τόπους η κάθε Επιτροπή μπορεί να προβαίνει σε επιμέρους διαμαρτυρίες.

Αυτά αποφάσισαν πάνω από 150 αγρότες, οι περισσότεροι εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και φορέων ανά την επικράτεια, στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολιτιστικό κέντρο της Νίκαιας.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στην συνοπτική ομόφωνη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αγρότες, με το πέρας της πανελλαδικής σύσκεψης στη Νίκαια, αναφέρονται τα εξής: Με την ολοκλήρωση μιας σειράς συναντήσεων και επαφών των εκπροσώπων των αγροτών απ΄όλη την χώρα και την διεξοδική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, αποφασίστηκαν τα εξής: η συγκρότηση της Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Ελλάδας, η οποία θα συντονίσει τις μελλοντικές μας διαμαρτυρίες, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην Agrotica, με σκοπό να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων μας. Η συγκέντρωση της Θες\νίκης αποτελεί την αφετηρία και όχι τη λήξη των κινητοποιήσεων. Γι αυτό καλούμε όλους τους αγρότες που ταυτίζονται με τις θέσεις μας να παραστούν με κάθε μέσο που διαθέτουν και ενωμένοι να παλέψουμε για την ανατροπή αυτής της αντιαγροτικής πολιτικής».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress