Ακύρωσε την επίσκεψή του στο Ηράκλειο ο Β. Αποστόλου

Β. Αποστόλου: Ξεκινάει αύριο Τετάρτη η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Τα μπρος πίσω σε σχέση με την επίσκεψή του στην Κρήτη έφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Τελικά αν και είχε ορίσει ημερομηνία καθόδου στις 21 Οκτωβρίου, τέσσερις μέρες πριν και επίσημα, ακύρωσε το πρόγραμμα, με ένα μεγάλο μέρος των αγροτοσυνδικαλιστών  που τον περίμεναν πώς και πως, να καταλήγουν στο ότι η αναβολή ελήφθη ως απόφαση υπό το βάρος των αντιδράσεων τους, και της επιμονής τους να προτείνουν στον υπουργό, αν δεν έχει κάτι σημαντικό να ανακοινώσει, καλύτερα να μην επισκεφθεί το νησί.
 
Η απόφαση για ακύρωση της επίσκεψης ήρθε σε μια στιγμή που και τα σενάρια για τους νέους αγρότες με την περιβόητη φόρμα 6 , δίνουν και παίρνουν, φέρνοντας στο προσκήνιο επιχειρούμενη λύση του προβλήματος όχι για το σύνολο των νέων αγροτών που δεν καλύφθηκαν αλλά μόνο για τους νέους αγρότες του 2014.
 
Πάντως η επίσκεψη του Βαγγέλη Αποστόλου στην Κρήτη όπως ξεκαθάρισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρεται απλά χρονικά, αφού πρόθεση είναι όχι απλά να έρθει στην Κρήτη για επαφές αλλά και να παραστεί σε ημερίδα για τα αγροτικά ζητήματα.
 
Εκτός από τον Βαγγέλη Αποστόλου, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο επίσκεψης και του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο, κάτι που θέλησε και ο ίδιος να καταδείξει και στα τοπικά στελέχη  του κόμματος στη διάρκεια του συνεδρίου, με πολλούς να το ταυτίζουν χρονικά με τη διαδικασία κατάθεσης οριστικών προσφορών για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου.

-Διαφήμιση-