-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Όπως είχαμε προαναγγείλει και στην ειδική έκδοση agroKΟΣΜΟΣ, η Ύπαιθρος Χώρα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ANDREAS STIHL, έδωσε την ευκαιρία σε ένα τυχερό επισκέπτη του περιπτέρου μας στην Agrotica, όπως έχει γίνει με επιτυχία και στο παρελθόν, να κερδίζει ένα πολύ χρήσιμο και αξιόπιστο εργαλείο, το κλαδευτικό αλυσοπρίονο STIHL MS 150 T-CE,αξίας 379€ , συμπληρώνοντας απλά ένα κουπόνι. Η συμμετοχή επισκεπτών στο περίπτερό μας Ν15 stand 30A στην Agrotica, αλλά και στην κλήρωση ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον του κοινού πραγματικά εντυπωσιακό. 
Το δώρο μας ιδανικό  για όσους ασχολούνται με την ύπαιθρο, τις γεωργικές εργασίες και την περιποίηση των δέντρων. Ότι καλύτερο για κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων και άλλων ξυλώδη φυτών. Μικρό σε βάρος μόλις 2,6 Kg και 1,3 Hp, μεγάλο σε ακρίβεια, αποτελεί λύση για τον επαγγελματία συντηρητή δέντρων αλλά και για όποιον αγαπά τα δέντρα και τον κήπο του. Με εξαιρετική απόδοση κοπής, επαγγελματικό αντιδονητικό σύστημα και κινητήρα 2-ΜΙΧ με 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και 70% λιγότερη εκπομπή καυσαερίων σε σύγκριση με τους δίχρονους κινητήρες χωρίς τεχνολογία 2-MIX
 
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η κλήρωση παρουσία του αντιπροσώπου της ANDREAS STIHL A.E. από τη Δράμα κ. Τρίμη Νικόλαου. 
Ο αντιπρόσωπος της ANDREAS STIHL A.E. από τη Δράμα κ. Νικόλαος Τρίμης με την κα Βίκυ Γεωργακοπούλου (αριστερά) και την κα Φωτεινή Μακρίδου (δεξιά), στελέχη της Υπαίθρου Χώρας
Ο κ. Βασίλειος Ιωαννίδης από την Ν.Τραπεζούντα Πιερίας είναι ο νικητής του δώρου μας, που προέκυψε από την κλήρωση. Ο κ. Ιωαννίδης παρέλαβε το δώρο του από την κοντινότερη στον τόπο διαμονής του αντιπροσωπεία της ANDREAS STIHL A.E. , στην Κατερίνη. 
Νέοι  Διαγωνισμοί -Κληρώσεις 
Η Ύπαιθρος Χώρα σύντομα θα προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό, με ακόμη περισσότερα, ακριβότερα και πάνω από όλα χρήσιμα δώρα σε συνεργασία με την ANDREAS STIHL A.E. 
-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress